Elfogadja, hogy a SPIRIHANGSZER oldalon cookie-k (sütik)  találhatók?

 

Spacedrum Handpan 8 hangjegyes  Hitzazkiar 55cm
745.000 Ft
Menny.:db

Spacedrum Handpan 8 hangjegyes Hitzazkiar 55cm

745.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: Spacedrum Ev 8 Hitz 55
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

 

Ez a 8 hangjegyes Spacedrum nagy átmérőjű, tekintélyes hangszer. Kényelmesebb játékot tesz lehetővé az, hogy nagyobbak a távolságok a hangjegyek között. Elrendezése miatt a legtöbb ember számára kényelmesen használható, beleértve a gyerekeket is. Ez a hangszer egy klasszikus darabja a spacedrum családnak.

A Spacedrum Evolution egy negyedik generációs spacedrum. Abban különbözik a korábbi verzióktól, hogy a gyártásához egy speciális rozsdamentes acél ötvözetet használtak. Emiatt ez a spacedrum határozatlan ideig védelmet élvez a korrózió, sőt szélsőséges időjárási körülményekben való használat során is. Nehezebb, mint a hagyományos acél, emiatt ellenállóbb is.

A dúr és moll hangsorú diatonikus és a pentatonikus skálákat gyakran alkalmazzák oktatási céllal és zeneterápiákhoz, de alkalmas bármilyen típusú művészeti projekthez is. Játszhat egyedül vagy másokkal együtt, rakhatja a spacedrumot az ölébe vagy akár egy állványra is, mindenhogyan élvezetes a Spacedrum Evolution 8 hangjegyes C dúr pentaton skálás hangszerrel való játék. Szabadon választhat, hogy a hangszert speciális ütőkkel, a tenyerével, vagy egyszerűen csak az ujjaival szólaltatja meg.

 

Hitzazkiar D moll pentatonikus hangsor:  C4 C#4 E4 F4 G4 G#4 B4 C5

 

A termék karbantartásához viasz használata javasolt. Egy puha, száraz ronggyal ajánlatos havonta egyszer a teljes felületét átpolírozni.

Körben a gumitömítés levehető, de érdemes fennhagyni a hangszeren, mert így lágyabb, harmonikusabb a hangzása.

A Spacedrum törékeny, sérülésre hajlamos hangszer, tárolása ajánlott az erre a célra kifejlesztett speciális táskában.

A táska kényelmes széles kipárnázott vállpántokkal rendelkezik, kézben vagy a háton szállítható, maximális védelmet biztosít szállítás közben. Az ár tartalmazza a spacedrum táskáját is.

Technikai adatok
Anyaga különleges rozsdamentes acél ötvözet
Átmérője 55 cm
Kupola magassága 11 cm
Súlya 5,4 kg
Hangjegyek száma 8

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.