Elfogadja, hogy a SPIRIHANGSZER oldalon cookie-k (sütik)  találhatók?

 

Füstölő Satya Sandalwood
700 Ft
Menny.:db

Füstölő Satya Sandalwood

700 Ft
Menny.:db
Cikkszám: Satyasandalwood_fustolo
Elérhetőség: 25 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Természetes összetevőkből kézzel készített minőségi füstölő.

A szantálfa használata több ezer évre nyúlik vissza, a hindu kultúra szerves része, de használják a buddhista, a bráhmin és más vallási kultúrák is meditatív állapot elérésére, a harmadik szem megnyitására. Hindu rituálékban szantálfa pasztát kennek a homlokra, mert úgy tartják, ezzel fokozzák az Isten iránti odaadást. A szantálfa illóolaja a spiritualitással foglalkozók számára különösen érdekes lehet a koronacsakrára gyakorolt hatása miatt is.

A hindu hagyományban a halottak balzsamozásához is használták, mert úgy tartották, erőt ad a léleknek a halálát követő újjászületéskor. Az ajurvédikus hagyomány gyulladáscsökkentő, lázcsillapító, fertőtlenítő tulajdonságait is ismeri. A kínaiak temetési növényként használták, illetve akárcsak a hindu hagyomány, a halottak bebalzsamozására. Buddhista szentélyekben éppúgy égetik, mint a tömjént, aromája a tiszta erkölcsi magatartást szimbolizálja.

A szantál illóolaja kiemelkedően jó hatású a nyirokrendszerre, a húgyúti-, a légző-, és az idegrendszerre, és emellett minden bőrtípusra, bőrállapotra szépítő, gyógyító hatással bír.

Készült: Indiában 

Beltartalom: 15g (kb. 10-12db) 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.