Elfogadja, hogy a SPIRIHANGSZER oldalon cookie-k (sütik)  találhatók?

 

Mélyhullámú
165.000 Ft
Menny.:db

Mélyhullámú "deep wave" wind gong 70 cm átmérővel

165.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: Deepwave70
Elérhetőség: 1 db raktáron
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A "Deep Wave" elnevezéű gong  utal a  mély tónusú és hullámú hangokra. Ezzel a hangszerrel nagy utazásokat kezdhetsz. Ha az a vágyad, hogy a fantasztikus rezgésű, gyökeresen megmozgató,mély tartományú hanghullámokat keresed, akkor ez a gong rád vár. Speciális gumis ütőkkel különleges futurisztikus "bálna" hangokat lehet kihozni belőle.

Ez a gong a Chau és Wind gong hengerléses átmenetéből készült.Súlya szinten átmenetet képez, a  könnyebb lapgongokból, a vaskosabb,  tamtam(Chau) gongok felé, Pereme nincsen, de kialakítása a chau gongra hasonlít.

A Gong származása 

A szakértők szerint a Gong szó Malajziából származik. Azonban a bronz előállítására képes minden kultúrának volt valamilyen gongja. A gongokat Délkelet-Ázsiában, Indiában, Tibetben, Kínában, Koreában és Japánban hozták létre. Az indonéz gongok különös hangzást produkálnak

Gong varázslata napjainkban:
 
Gongot gyülekezet idejére vezették be  a Nyugaton, majd a hagyományos zenekar részévé vált. Napjainkban a gongokat a zenétől eltérő célokra használják. Leggyakrabban spirituális célokhoz kapcsolódnak. A gongokat általában templomokban használják, esküvők és más vallási rituálék kíséretében. A popzene eljövetelével és a kísérleti szokatlan hangok növekvő igényével a kortárs zene zongora új alkalmazásával jött létre.

Gong létrehozása:
 
A gongok bronzból készültek. A Gong létrehozásakor az elsődleges ötvözetek,rézből és ónból készülnek, de a hang jellemzőinek megváltoztatásához gyakran hozzáadnak apró mennyiségű ólmot, ezüstöt és aranyat. A Gong termelése magában foglalja a kovácsolás, kalapálás és hangolás folyamatát. A zenészek különböző eszközöket használnak, amelyek különböző típusú hangokat generálnak.

Pszichofiziológiai hatása:

Minden hang komplex hatással van az idegrendszerre. A rezgések stimulálják a szerveihez kapcsolódó érzékelő neuronokat. Az alábbiakban egy olyan hatás érkezik, amely immateriális módon következik be. A hang közvetlenül a fizikai testenergiából az álom testébe transzformálódik a vibráló csomópontokon vagy csakrákon át, az életenergia erejéig.

A gong hangjának erejével tisztít és harmonizál egyben. Sokszor a mély blokkokat oldja fel, mely először egyfajta félelemmel párosul,(egonk harcol és küzd, nem szeretné elengedni a berögzült sablonjainkat)  majd ezt követően olyan lelki állapotba kerülünk, mely ürességet nihil állapotát eredményez. Ebben az állapotban a mély, basszus alaphangja és felharmonikus hangok ötvöződnek, ezáltal energetizálnak, feltöltenek és egyéni utazásra szólítanak.

Hangrezgése sejtszintig hat,mely már egy hangterápiás részvétel esetén blokkokat old fel a szervezetben. Tökéletes terápiákhoz, hangfürdőkhöz, meditációs utazásokhoz. transzos révült állapotok eléréséhez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.