Elfogadja, hogy a SPIRIHANGSZER oldalon cookie-k (sütik)  találhatók?

 

Handpan (Mag Instrument) hordtáska
24.500 Ft
Menny.:db

Handpan (Mag Instrument) hordtáska

24.500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: Handpan táska D-moll
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Minden hangszertok 3 rétegű anyagból készül, zipzárral, és a szükséges fülekkel ellátva. A külső réteg kívánt színű PTP vászon, amely vízhatlan, kopásálló, és könnyen tisztítható. Középen 2 cm vastag habszivacs, esetleg polifoam gondoskodik a hőszigetelésről, és az ütésállóságról.

A belső réteg egy puha, nedvszívó anyag, ez oldja meg az esetleges pára-lecsapódás elvezetését. (Ezt a réteget több esetben PTP vászonnal kell kiváltanunk, mivel egyes hangszerek bizonyos alkatrészei olykor durva felületűek lehetnek, tehát a puha bélést könnyen tönkretehetnék.)

A tokok varrott élei műanyag szállal, úgynevezett kéderrel vannak ellátva, amelyek óvnak a sarkok kopásától, kiszőrösödésétől, valamint növelik a varrások erősségét és víztaszítósságát.

A fülek 4 cm széles hevederszalagokból készülnek, melyek a tokok alján, oldalán is végig varrva könnyítik a biztonságos szállítást.

A kényelmes szállításhoz az az heveder állítható vállpántokkal készül. Újitásként a mellrésznél egy állitható, levehető gyorspatent található, hogy a vállhevedereket összetartsa, azok ne csússzanak le.

A képen egy Mag Instrument által gyártott D-moll méretezésű hordtáska található. Vállajuk a képen látható adatok leadásával többféle, másféle méretű tokok legyártását az alábbi színekkel: narancs, kék, piros,fekete.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.