Elfogadja, hogy a SPIRIHANGSZER oldalon cookie-k (sütik)  találhatók?

 

Füstölő Golden Nag Darshan
700 Ft
Menny.:db

Füstölő Golden Nag Darshan

700 Ft
Menny.:db
Cikkszám: Golden_Nag_darshan_füstölő
Elérhetőség: 20 db raktáron

Leírás és Paraméterek

 

A Champa az indiai pagoda fa virágának elnevezése. Illata édeskés, afrodiziákumként hat, valamint a női nem vonzerejére is pozitív hatással van. A méz alapú, virágporos füstölők égési ideje kb. 50 perc, magas minőségi kategóriát képviselnek.

Távol-Keleti szertartások, meditációk, elvonulások elmaradhatatlan kellékei, melyek segítik az összpontosítást, megnyugtatják az idegeinket, ellazitanak, erősítik a tudatalattink érzékenységét.
A kézi gyártás (handmade) során a füstölőket különleges virágolajokból, esszenciákból, fűszerekből, gyógynövényekből keverik és "mártásos" technikával készítik. A gyártás során felhasználnak fagyantákat, valamint természetes illóolajokat, azok receptúráit, melyek az aktuális füstölő illatát adják, gyártóként féltve őrzött titokként kezelik.
Származásuk a Dél-indiai Bangalore környékére összpontosul. A dobozban kb. 15 db füstölőt találsz. A füstölők meggyújtásakor mindig vegye figyelembe a biztonsági óvintézkedéseket, gyerekektől távol tartandó, őrizetlenül ne hagyja azt. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.